4 летни процедури, които можеш да си позволиш с Плати После

4 летни процедури, които можеш да си позволиш с Плати После

Няма нужда да се притесняваш за бюджета за разкрасителни процедури. Ние сме насреща!!

Лятото е тук и е време да демонстрираме най-доброто от себе си.
Време, в което искаме да изглеждаме свежи, хидратирани и добре изглеждащи. Леките естетически процедури са добро решение, но не всички са подходящи за топлите месеци. А голяма част от тях излизат извън бюджета ни.
С Плати После няма нужда да се притесняваш за бюджета. Заяви финансиране за естетически процедури, с които да блестиш през топлите месеци. Ние ги купуваме вместо теб, а ти може да се възползваш от 30-дневния гратисен период с 0% оскъпяване.
В тази статия ти представяме 4 щадящи процедури, подходящи за летния сезон, с които да бъдеш крачка пред другите.


Мезотерапия

Мезотерапията има редици благоприятни действия върху кожата ни. През лятото обаче може да се прилага само неинвазивно, за да бъде процедурата щадяща за кожата.
Тази процедура подпомага хидратацията и подхранването на кожата. Освен че овлажнява, тя има и подмладяващ ефект, защото освен витамини и минерали, кожата е подхранена и с кислородни молекули.
Процедурата е подходяща за отстраняване на мимически бръчки, намалява акнето, придава на кожата стегнат и свеж вид.

 

Лимфен дренаж

Лимфният дренаж е сред най-популярните масажни техники, използван за медицински и козметични нужди. Те спомагат за резорбирането на отоците, стимулират метаболизма и подсилват имунната система. По време на процедурите се активират повърхностни и дълбоко разположени лимфни съдове, които коригират фигурата.
След подлагане на процедурата е важно да се приемат много течности, да се избягват солени храни и много въглехидрати, които могат да предизвикат отоци.
За видим ефект е препоръчително да се направят между 9-12 процедури, по една седмично.
Важно! Лимфният дренаж не е препоръчително да се прилага при бременност, остри инфекции, злокачествени кожни образувания, сърдечносъдови такива и др. Преди да се подложите на тази процедура е важно да се консултирате с медицинско лице или специалист.

 

Водно дермабразио

Водно дермабразио е иновативен метод, който почиства, подхранва и хидратира лицето. Процедурата с осъществява с вакуум в комбинация с воден поток с помощта на 100 % натурални флорални води, които проникват в дълбочина и отстраняват излишния себум, мъртвия слой клетки от кожата и всякакви нечистотии по кожата. Процедурата прочиства кожата в дълбочина и е подходяща за всеки тип кожа. Може да се прилага през всички сезони, а след нея кожата е освежена и хидратирана.

 

Лазерна епилация

Лазерната епилация е най-познатата процедура за отстраняване на нежелано окосмяване.
Въпреки това е хубаво да се прилага до 1-2 седмици преди да започнеш да се излагаш регулярно на слънце. Също така е препоръчително след процедурата да се пазиш от дълготрайно излагане на слънце или солариум. След лазерна епилация е добре да се избягва използването на автобронзанти и продукти за изкуствен тенл
Топлите месеци са подходящи за епилация на скритите места, като мишници и интим.

 

Какви процедури да не правиш през лятото?

В следващите редове ти споделяме и за процедурите, за които не е препоръчително да се извършват през топлите месеци, защото могат да увредят кожата ти, която е изложена по-дълго време под слънчевите лъчи.

Пилинг и избелване

Пилингът, дори и повърхностен би причинил пигментация на кожата, което води след себе си появата на белези и тъмни петна.
Затова дерматологични експерти съветват пилинг процедурите да се извършват през по-студените месеци. Избелването би довело до изтъняване на кожата и до изгаряния, при продължително излагане на слънце.


Отстраняване на кожни дефекти
През летните месеци е противопоказно отстраняване на всякакви кожни дефекти като бенки, папиломи и вени в частите на тялото, които са дирекно изложени на слънце (лице, шия, рамене, деколте, ръце). Препоръчително е тези процедури да се извършват студените месеци.

Сподели
Facebook
Messenger
Twitter
Email