Ние сме Плати После.

Здравей, ние сме екипът на Плати после - професионалисти с дългогодишен опит в разработването на иновативни финансови продукти и услуги, които осигуряват повече независимост, сигурност и удобство в забързаното ти ежедневие. Създадохме Плати После водени от желанието непрестанно да се развиваме и да предлагаме най-съвременните финансови решения на нашите потребители. Целта ни - да ти предложим модерен и удобен начин за пазаруване, с който да следваш своя стил на живот без ограничения.

Нашите ценности

Удобство

Помагаме ти да спестиш време и усилия. Достатъчно е да ни посочиш избрания продукт или услуга и наш експерт ще направи всичко останало вместо теб. Цялата информация за покупката ти е на един клик разстояние в профила ти.

Сигурност

Гарантираме ти безопасно онлайн пазаруване. Разполагаме с високотехнологични решения и спазваме всички законови изисквания, за да ти предоставим услуга, на която можеш напълно да се довериш.

Практичност

Осигуряваме ти независимост и спокойствие. Избираш свободно желаната покупка и посочваш най-удобния за теб период на изплащане. Можеш по всяко време да разчиташ на доверен финансов помощник в джоба ти.

Професионализъм

Предоставяме ти бързо, компетентно и персонално клиентско обслужване от обучени специалисти. Винаги сме насреща, когато търсиш съвет или имаш някакъв въпрос.

Иновации

Предлагаме ти платформа за пазаруване, базирана на най-новите технологии, която осигурява ненадминато клиентско преживяване. Имаш достъп до модерно уеб приложение, с което контролираш всичко изцяло онлайн.